Zoals de meeste van onze klanten het weten is Anatra de afgelopen 4,5 jaar partner geweest van Livedrive. Livedrive heeft kort geleden haar prijs gigantisch en onverantwoord verhoogd. De prijsverhoging van Livedrive is zodanig hoog dat wij onze partnerschap moeten beëindigen. Hun prijs is niet meer reëel voor ons en onze klanten. Veel van de resellers van Livedrive zijn gestopt vanwege de laatste prijsaanpassing van Livedrive.

Wij zijn echter verder gaan zoeken naar een geschikte en vooral veilige, Europese en betaalbare partner. Het verheugd ons om u te laten weten dat wij verder gaan met het aanbieden van betaalbare online backup oplossing met onze nieuwe partner. Onze nieuwe partner bidet veel meer mogelijkheden en gemak aan.

Hieronder noemen wij een paar belangrijke voordelen:

  • Onbeperkte online backup
  • Zeer stabiele en gebruiksvriendelijke software.
  • Software voor Mac en Windows in verschillende talen waaronder Nederlands (momenteel is dat alleen in het Engels beschikbaar)
  • Backup van onbeperkt aantal computers, smartphones en tablets.
  • Backup mogelijk van uw data op uw smartphone of tablet via de gratis Android of iOS app (dit is tot nu toe niet mogelijk geweest).
  • Sync map zonder extra kosten (vergelijkbare dienst Anatra Box) standaard meegeleverd.
  • Mogelijk backup te maken van uw NAS zonder extra kosten (tot nu heeft deze dienst 59 euro extra per jaar gekost).
  • Bestanden delen met vrienden/familie
  • Data center binnen de Europese unie

Aangezien onze nieuwe partner alleen maar een (all in one) pakket aanbiedt kunnen wij niet meer Anatra Basis met 512GB aanbieden aan onze oude klanten. Anatra Basis is al een tijdje niet beschikbaar voor de nieuwe klanten, maar er zijn enkele oude klanten die daar nog gebruik van maken.

Wij bieden dus straks een All In One backup oplossing die alle (tot nu toe optionele) opties zoals Box en NAS en delen bevat. 

Een All In One backup pakket kost voortaan € 6,99 per maand en kan per jaar worden afgenomen. Voor sommige klanten is dit een prijsverlaging en voor sommige een prijsverhoging.

Heeft u bij ons een Anatra Backup of Anatra Combo pakket? Dan ontvangt u van ons binnenkort automatisch een email met uitnodiging om software te downloaden. Op dezelfde email staan ook uw nieuwe inloggegevens. De email wordt veilig en versleuteld naar u verzonden. 

Wij zullen per 01-10-2016 definitief stoppen met Livedrive. Zorg ervoor dat u voor die datum de nieuwe software geïnstalleerd en in gebruik heeft.

Indien u vragen heeft over deze email kunt u contact met ons opnemen door een ticket aan te maken of deze email te betantwoorden.

 

Met vriendelijke groeten,

 

 

Het Anatra team

 

 

 Tuesday, August 23, 2016« Terug