Aug 23rd Belangrijke mededeling over verandering in onze backup service

Zoals de meeste van onze klanten het weten is Anatra de afgelopen 4,5 jaar partner geweest van Livedrive. Livedrive heeft kort geleden haar prijs gigantisch en onverantwoord verhoogd. De prijsverhoging van Livedrive is zodanig hoog dat wij onze partnerschap moeten beëindigen. Hun prijs is niet meer reëel voor ons en onze klanten. Veel van de ... Lees verder »

Nov 6th Betalen via automatische incasso

Betalen via automatische incasso is een makkelijke en veilige manier van betalen. Het abonnementsgeld wordt jaarlijks automatisch van uw bankrekening afgeschreven, totdat u aangeeft het abonnement te willen stopzetten. Automatische incasso heeft voor u als voordeel dat u zelf de jaarlijkse facturen niet meer hoeft over te maken en dat u de ... Lees verder »

Nov 6th Update voor Anatra desktop software

Sinds begin november is een nieuw versie voor Anatra desktop software beschikbaar. Dat is de versie 1.16 . De update is beschikbaar voor zowel Windows als Mac. De belangrijkste veranderingen zijn: - Verbeterde stabiliteit- Windows 64 bit support- Mac OS X El Capitan support- TLS 1.2 verhoogde veiligheid tijdens de overdracht- Onze nieuw logo ... Lees verder »

Apr 10th Anatra desktop software versie 1.15.6 voor Windows en Mac OS X is nu beschikbaar

Wij zijn blij om te vermelden dat we de Anatra desktop software versie 1.15.6 voor Windows en Mac OS X gelanceerd hebben.U ontvangt binnen zeer korte tijd een melding van Anatra desktop software dat er een nieuwe versie beschikbaar is. Reageer op deze melding en laat Anatra desktop software de update automatisch installeren.De belangrijkste ... Lees verder »

Apr 9th Gepland onderhoud 14-04-2015

De leverancier van onze externe netwerkverbinding gaat periodieke onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Onderhoud is in de nacht gepland op dinsdag 14 april vanaf 02:00 uur en zal naar verwachting tot 06:00 uur duren.Dit geld alleen voor Anatra Backup of Anatra Box accounts. Alle web hosting accounts zullen gewoon up en running blijven.Gedurende de ... Lees verder »

Dec 16th Manage Backup scherm op Mac is blank en kunnen geen mappen worden geselecteerd voor online backup

Via Control Panel > Language and Region van uw Mac voeg het Engelse taal toe aan de lijst van de beschikbare talen voor de besturingssysteem. Dit hoeft niet als hoofdtaal gebruikt te worden. De bedoeling is alleen om het toe te voegen aan de lijst. Dit zal het probleem oplossen.

Aug 22nd Wijzigingen van online backup abonnementen

Er worden veranderingen ingevoerd op onze online backup abonnementen. De veranderingen gelden per direct voor de nieuwe klanten. Wat gaat er veranderen?  Anatra Basis abonnement wordt niet meer aangeboden. Deze abonnement is niet meer te verkrijgen voor de nieuwe klanten. Voor de bestaande klanten met een Basis abonnement blijft het ... Lees verder »

Jan 28th Gepland onderhoud 02-02-2014

Op zondag 02 februari 2014 zal Anatra onderhoud uitvoeren. Tijdens onderhoud zullen sommige klanten niet in staat zijn om in te loggen en toegang krijgen tot hun bestanden. Wij gaan de werkzaamheden vanaf 07:00 uur verrichten. Wij verwachten dat de onderhoud drie uur gaat duren dat is dan uiterlijk tot 10:00 uur. Wij danken u voor uw begrip.  Lees verder »

Jan 23rd Gepland onderhoud 27-01-2014

In de nacht van maandag 27 januari 2014 zal Anatra kleine onderhoud uitvoeren. Tijdens onderhoud zullen sommige klanten niet in staat zijn om in te loggen en toegang krijgen tot hun bestanden. Om ervoor te zorgen dat zo min mogelijk klanten met downtime te maken krijgen gaan wij de werkzaamheden in de nacht vanaf 01:00 uur verrichten. Wij ... Lees verder »

Nov 30th Gepland onderhoud 03-12-2013

In de nacht van dinsdag 03 december 2013 zal Anatra onderhoud uitvoeren. Tijdens onderhoud zullen sommige klanten niet in staat zijn om in te loggen en toegang krijgen tot hun bestanden. Om ervoor te zorgen dat zo min mogelijk klanten met downtime te maken krijgen gaan wij de werkzaamheden in de nacht vanaf 0:00 uur verrichten. Wij verwachten dat ... Lees verder »