Vanaf maandag 29 april 2013 zullen we het minimaal vereiste versie van Anatra desktop software op 1.12.6 instellen. Alle vorige versies van Anatra desktop software worden niet langer ondersteund en verbindingen met de cloud zullen worden stopgezet.

Dit betekent dat als u een oudere versie van Windows of Mac van Anatra desktop software gebruikt, zullen vanaf 29-04-2013 geen backup meer gemaakt worden van uw nieuwe of gewijzigde bestanden. Uiteraard zal uw eerder gemaakte backup opgeslagen blijven in uw Anatra online en in de cloud. Ook zal uw eerder gemaakte backup nog steeds toegankelijk zijn via mobiele apps.

Als u een oudere versie van Anatra desktop software gebruikt adviseren wij u dan om zo spoedig mogelijk uw Anatra desktop software te updaten naar de laatste versie. Het updaten is zeer eenvoudig. Klik met uw rechtermuisknop op het Anatra icoontje in uw taakbalk (rechtsonder). Klik vervolgens op ''Settings'' en daarna op tabblad ''Updates''.
Het kan zijn dat u een melding krijgt dat er een update voor Anatra desktop software beschikbaar is. In dat geval hoeft u alleen op de melding te klikken en de wizard volgen.

De laatste versie van Anatra desktop software voor Windows en Mac bevat een verbeterde statusscherm, bandbreedte instellingen en vele stabiliteit verbeteringen. De Windows versie van de software wordt nu ook volledige ondersteund door Windows 8.

Heeft u vragen of probleem? Maak dan een support ticket aan. Onze medewerkers staan klaar voor al uw vragen.



Tuesday, April 23, 2013







« Terug

Powered by WHMCompleteSolution