Anatra desktop software is beschikbaar voor zowel Windows als Mac.

Je kunt de software downloaden via Anatra online. Na inloggen vind je de download links direct aan de rechterkant en ook onder 'Account Settings' en dan 'Software Download'.
Je kunt controleren of je de laatste versie van Anatra desktop software heeft via Anatra Control Panel. Klik op de tabblad 'Updates' en vervolgens klik op "Check for updates".