De Anatra Box is ons flexibele en innovatieve overal te gebruiken product, waarmee je overal toegang hebt tot dezelfde bestanden eventueel vanaf meerdere PC’s. De Anatra Box zal de manier waarop je bestanden bekijkt veranderen - niet langer zijn ze statische objecten op een computer en je hebt ze altijd binnen handbereik.

Door Anatra Box krijgt je toegang tot dezelfde bestanden vanaf elke computer op voorwaarde dat je Anatra desktop software  geïnstalleerd hebt of via het webportaal. Je kunt ook bestanden van je Box op slaan als online bestanden - wat betekent dat je ruimte overhoudt op je lokale harde schijf van je computer en toch ongelooflijke hoeveelheden data kunt opslaan!

Klik hier voor meer informatie.