Gegevens die zijn opgeslagen op je Anatra cloud account worden in onze datacenters in Eurozone op meerdere opslagservers bewaard en je gegevens zijn volledig beschermd.

Ons netwerk is beveiligd met enterprise-grade firewalls die ervoor zorgen dat op het moment dat je gegevens op onze servers staan alleen de mensen waarvan jij dat wilt toegang tot je gegevens.
Bestanden die zijn opgeslagen op onze servers worden versleuteld met behulp van, AES-256 encryptie met een militaire precisie. Zodra het dossier binnenkomt zal de opslag encryptie worden verwerkt door onze webservice, in plaats van door de desktop Sync-software op je eigen PC, zodat je in staat bent om bijvoorbeeld bestanden te bekijken via het webportaal en om de ongecodeerde bestanden rechtstreeks van het web te downloaden etc.
De encryptie die je kunt gebruiken tussen de desktop software en de Anatra servers is een afzonderlijk proces – te vergelijken met de SSL-verbinding die je gebruikt bij het verzenden van online gegevens van en naar je bank.
Gegevens van de gebruiker kunnen alleen worden geopend door een gebruiker die is aangemeld, behalve wanneer je in het openbaar deelt en alles zichtbaar is voor iedereen door middel van het portaal.
We hebben strikte procedures om ervoor te zorgen dat het team geen toegang heeft tot de klantgegevens die zijn opgeslagen op Anatra servers.