Direct na betaling ontvang je een email met de instructies en download links van Anatra desktop software. Soms wordt deze email door sommige email providers als spam gezien en daarom wordt dat verplaatst naar de spam map. Check je spam map als je na betaling geen mail met je inloggegens hebt ontvangen van Anatra.

Anatra desktop sofware kun je downloaden via je persoonlijke Anatra online. Hieronder vind je ook twee directe links naar Anatra Desktop Software.

Voor Windows: http://www.anatra.nl/downloads/Anatra-Windows-Setup.exe

Voor Mac: https://www.anatra.nl/downloads/Anatra-Mac-Setup.zip