Waarom wordt ik gevraagd naar mijn Mac-wachtwoord tijdens de installatie?

We installeren twee tools die worden uitgevoerd als root en dit vereisen je Mac wachtwoord. 'updateld' wordt gebruikt voor het installeren en het herstel van de Anatra voor Mac-software als dat nodig is. 'finderoverlaytool' wordt gebruikt om de Anatra Finder badging code in te voegen in de Finder.

Was dit antwoord nuttig?

 Print dit artikel

Lees ook

Zijn de online backup pakketten alleen voor particulieren beschikbaar?

Nee. Alle ponline backup abbonementen zijn beschikbaar voor zowel zakelijke als particuliere...

Kan ik backup maken van mijn NAS apparaat?

Ja. Het is wel mogelijk om backup te maken van je NAS apapraat of netwerk. Daar heb je een NAS...

Waarom werkt mijn subdomein niet meer? mijnnaam.anatra.nl

Om veiligheidsredenen hebben wij de domeinnaam voor subdomeinen veranderd van .nl naar .eu. Als u...

Hoe veilig is Anatra?

Gegevens die zijn opgeslagen op je Anatra cloud account worden in onze datacenters in Eurozone op...

Waar kan ik Anatra Restore Software downloaden?

U kunt het Anatra Restore Software downloaden via uw Web Portal. In het welkom email heeft u...