De Anatra Backup is een zeer eenvoudige (maar krachtige) online back-up oplossing. Je kiest zelf welke mappen je wilt back-uppen en de Anatra Backup zal werken op de achtergrond om de inhoud van deze mappen te beschermen terwijl je zelf aan het werk bent. Je kunt het zelf installeren en Anatra doet de rest!

Zodra de eerste back-up is voltooid zal Anatra de geplande scans van je bestanden elke x uur draaien, tussen bepaalde tijden in real time (afhankelijk van je selectie in de back-up-instellingen). Alleen bestanden die zijn gewijzigd zullen worden geüpload en opgeslagen als een nieuwe versie in je webportaal.

Opmerking: Anatra Backup kan niet worden gebruikt voor archivering. Je dient te allen tijde een originele kopie van de gegevens op de oorspronkelijke locatie van het systeem te bewaren van waaruit het werd gesteund. Als je bestanden van je computer verwijderd waarvan een back-up is gemaakt zullen die uit de bijbehorende back-up van onze servers worden verwijderd. Je hebt dertig dagen de tijd om de verwijderde bestanden te herstellen.