Hosted Exchange

Met Hosted Exchange van Anatra kunt u altijd en overal e-mails versturen en ontvangen en uw agenda of adresboek raadplegen of bijwerken. Bij hosted exchange komt al u email op één centrale server binnen. Deze server staat in een datacenter. Vanaf deze server kunt u uw email op veel verschillende manieren bekijken. Vanaf uw smartphone, desktop, notebook of  via bijv. Microsoft Outlook en/of Webmail (via internet en een web browser). Of u nu thuis bent, op de zaak of onderweg, u bent altijd bereikbaar en verzekerd van een betrouwbare, professionele en beveiligde mailvoorziening.

Gratis Outlook 2013 software

Blijf in contact met efficiënte hulpmiddelen voor uw e-mail en uw agenda waarmee u uw taken kunt stroomlijnen. Microsoft Outlook 2013 is de meest krachtige manier om uw e-mail te beheren en om uw tijd te organiseren.
Outlook bevat een scala aan geavanceerde functies, zoals e-mail conversatie management, de mogelijkheid om meerdere e-mail-accounts te combineren, mobiele synchronisatie van mobiele apparaten, automatisering van de gemeenschappelijke taken en een geïntegreerde sociale netwerken communicatie.

Automatische datasynchronisatie

De automatische synchronisatie zorgt ervoor dat, welk apparaat u ook gebruikt, of het nu uw desktop computer, laptop, tablet of smartphone is, u kunt Outlook of haar geïntegreerde web-app altijd gebruiken om uw e-mail te beheren. Als u een e-mail wilt versturen, uw agenda wilt bijwerken of op een item uit uw takenlijst wilt klikken van het ene apparaat, al uw apparaten worden automatisch bijgewerkt, waar u ook bent.

Geen setup of hardware kosten

Bespaar duizenden euro's door ons uw dag-tot-dag beheer van de hardware, het netwerk en de software te laten verzorgen. Wij beheren alle aspecten van uw zakelijke e-mail hosting, zodat u niet uw eigen dure zakelijke e-mail server hoeft te kopen en een Microsoft Exchange zelf moet opzetten - in plaats daarvan kunt u zich concentreren op uw bedrijf.

Veilige zakelijke e-mail hosting

Uw zakelijke e-mail wordt gehost in onze moderne datacenters, die 24x7 elke dag van het jaar worden worden bemand. Zakelijke oplossingen voor virusen en spambescherming zijn een kernelement van elke account, en om ongeoorloofde en accidentele verspreiding van uw gegevens te voorkomen omvat Microsoft Exchange een breed scala van informatiebescherming en controlefuncties voor extra beveiliging.

De productiviteit verhogen

Coördineer en stroomlijn uw werkstroom met onze geavanceerde zakelijke e-mailfuncties. Een groepsvergaderfunctie, een berichtenreeks, real time Outlook Web Access (OWA) synchronisatie en automatische groepering van het globale adresboek van een domein tussen de mailboxen zijn allemaal opgenomen als onderdeel van uw dienstverlening.
Transfer van uw bestaande gegevens eenvoudig
Als u al Microsoft Exchange 2003, 2007 of 2010 e-mails elders heeft gehost, kunt u deze snel en eenvoudig overdragen aan ons zonder dataverlies of downtime.

24x7 support

Wij weten hoe belangrijk uw e-mail voor u is, daarom zijn we 24x7 te bereiken voor standaard ondersteuning voor uw zakelijke e-mail hosting account. U kunt contact opnemen met ons hoog opgeleide ondersteuningsteam op elk moment van dag of de nacht voor persoonlijke of praktische adviezen.

Krachtige e-mail hosting voor professionals

Haal meer uit uw e-mail met Microsoft Exchange zakelijke e-mail hosting van Anatra. Bespaar tijd, blijf op koers en blijf op de hoogte met een breed scala aan hulpmiddelen voor de organisatie en het taakbeheer om aan uw e-mail wensen te voldoen.

Kenmerken in een oogopslag

• Gratis Microsoft Outlook 2013
• 30 GB opslagruimte
• Wij beheren de hardware en het netwerk
• Automatische cross-device data synchronisatie
• Enterprise virus & spambescherming

Hosted Exchange Anatra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TOP