Wij geloven dat het echt belangrijk is, binnen deze moderne samenleving waar zoveel van ons leven is gebaseerd op computers, dat wat je hebt goed beschermd moet zijn. Daarom hebben we een veilige en een beveiligde manier ontwikkeld om je gegevens te beschermen. Onze online back-up, cloud storage en web hosting oplossingen zijn betaalbare oplossingen voor een probleem waar mensen dagelijks mee geconfronteerd worden.

Omdat een veilige opslag van bestanden, documenten en web hosting steeds noodzakelijker is voor mensen, nemen de meesten van hen diensten die worden aangeboden door verschillende bedrijven en een van deze is Anatra. Maar met Anatra is het hebben van je back-up en web hosting een heel ander verhaal.

Waarom is dit zo? Dit komt vooral door de hoge kwaliteit van diensten en aanbiedingen van Anatra. Wij bieden een online back-up pakket, waarin de klanten de kans krijgen om te genieten van de voordelen van onbeperkte online back-up opslag, onbeperkte bandbreedte en automatische back-up. En niet alleen dit, er is ook een militaire AES-256 encryptie en we verstrekken ook een eigen webportal.

Wij staan klaar om onze klanten 24/7 het hele jaar door te ondersteunen.

Gevestigd in Amsterdam, bieden wij onze diensten aan bedrijven en particulieren in Nederland en België. We hebben duizenden tevreden klanten die echt dankbaar zijn voor het harde werk dat we doen door ervoor te zorgen dat de gegevens van hun bedrijf beveiligd zijn. Sinds we zijn gestart met ons bedrijf in 2009 hebben we exponentieel uitgebreid. Wij werken samen met onze partner Jottacloud. Jottacloud is 100% Noos. Alle gegevens worden opgeslagen in Noorwegen en onder de Noorse wetgeving - die wereldwijd een aantal van de strengste privacywetten kent.

Contactgegevens:

Gelderse Hoek 48
8223 ZC Lelystad

Postadres:

Anatra
Postbus 20617
1001 NP Amsterdam
info@anatra.nl

Om u beter en sneller van dienst te zijn, maken wij gebruik van een support ticket systeem. Elk verzoek tot ondersteuning krijgt een uniek ticket nummer dat u kunt gebruiken om de voortgang en de antwoorden online te volgen. Klik hier als u een vraag of een probleem heeft met uw Anatra dienst.

Kamer van Koophandel: 34356126
BTW nummer: NL229458245B02

TOP