StopTheHacker Pro Anatra

Wees proactief in het beschermen van uw website. Bescherm uw website tegen kwaadaardige code injecties, aanvallen en infecties.
Bescherm vandaag uw website tegen hackers

Activering door slechts één klik

StopTheHacker is een volledig gehoste service die binnen enkele seconden geactiveerd kan worden. U hoeft geen code toe te voegen aan uw website of zich zorgen te maken over het installeren en het beheren van de software, dus StopTheHacker heeft geen invloed op de snelheid van uw site. Eenmaal geactiveerd scant StopTheHacker dagelijks uw website op duizenden virussen en malware bedreigingen en maakt automatisch de melding via de e-mail als er iets verdachts wordt gevonden.

Volledige controle

Bekijk de veiligheid van uw website en rapporten in een oogopslag en configureer uw instellingen voor meldingen met uw intuïtief StopTheHacker dashboard. Het bevat grafieken en statistieken voor uw eigen gebruik of voor u om te delen met klanten als u hun websites beheert.

Grondige scanning & analyse

U zult automatisch worden gewaarschuwd voor eventuele malware die gevonden wordt tijdens een scan en de mogelijkheid van het herstellen van uw website terug naar een schone versie of u ontvangt een gedetailleerd rapport om u te helpen een virus te verwijderen. Naast het controleren van de HTML-bestanden op een dagelijkse basis, scant StopTheHacker ook uw Htaccess, CSS, en alle PDF's en SWF-advertenties op bedreigingen.
Zwarte lijst controles
StopTheHacker vergelijkt uw site met een breed scala van spam, malware, DNS en zwarte lijsten van zoekmachine om er zeker van te zijn dat u niet bent verboden of geblokkeerd. Het is een geweldige manier om er zeker van te zijn dat uw verkeer niet beïnvloed wordt en uw reputatie veilig blijft.

Kunstmatige intelligentie motor

StopTheHacker beschikt over een geavanceerde AI-motor die nieuwe malware, die hij nog nooit eerder heeft gezien, detecteert. De meeste oplossingen vangen bekende malwares en virussen reeds in signature databases; helaas, hackers kennen ook deze databases. Omdat moderne webtechnologieën hackers toestaan om dynamische malware te genereren zijn er meer geavanceerde methoden zoals de AI-motor van StopTheHacker nodig.

Waarom is StopTheHacker de beste keuze?

- Malware via htaccess
  Anti Virus motoren kunnen geen malware detecteren geïnjecteerd in htaccess-bestanden. StopTheHacker kan dat wel!

- Malware via advertenties
  Anti Virus motoren kunnen geen malware detecteren geïnjecteerd via advertenties. StopTheHacker kan dat wel!

- Malware via bestanden
  Anti Virus motoren kunnen geen malware detecteren geïnjecteerd als CSS of in CSS-bestanden. StopTheHacker kan dat wel!

Typische anti-virus (AV) software is te traag om nieuwe bedreigingen te identificeren en door deze vertraging kan kwaadwillend content onopgemerkt blijven voor langere tijd. AV-motoren hebben de neiging om zich alleen te richten op een analyse van traditionele malware zoals .Exe, .Msi, en .Scr-bestanden. Deze analyse is compleet anders dan het analyseren van malware geschreven in dynamische talen zoals PHP, Ruby, HTML, JavaScript en ga zo maar door.
StopTheHacker profileert een web-malware code om de eigenschappen van een stukje code, waaronder hoeveel arrays en variabelen zijn gebruikt, hoe ze zijn gebruikt, wie ze gebruikt en hoe vaak. Al deze factoren zorgen voor verklikker tekens die aangeven of dit legitiem gebruik is of malware-achtig gedrag.

Voorkom uitbuitingen met StopTheHacker

StopTheHacker is onze meest geavanceerde website veiligheidsdienst. Met diepgaande dagelijks malware en virus scans, uitgebreide zwarte lijst controles en een geavanceerde kunstmatige intelligentie motor is het essentieel voor iedereen die de veiligheid van hun website en haar reputatie serieus neemt.

Belangrijkste kenmerken van StopTheHacker

• Volledige dagelijkse scans van uw website, ongeacht het aantal pagina's
• Gedetailleerde rapporten om het probleem te identificeren en te helpen bij het verwijderen van virussen
• Controles op de zwarte lijst in Google, Yahoo en Bing
• Controleert uw site op bekende malware en virussen
• Controleert uw site op spam, malware & DNS zwarte lijsten
• Kunstmatige AI-motor analyseert uw site op onbekende malware

 

TOP