Neem Anatra Backup, voorkom dataverlies

Het kan frustrerend zijn als je alle bestanden die je op je computer hebt opgeslagen verliest. Dit scenario is helemaal zenuwslopend als je beseft dat je helemaal geen back-ups hebt gemaakt. Je hebt zin om je computer uit het raam te smijten of kapot te slaan met een hamer.
Nou, deze onnodige dingen hoef je niet te doen, blijf kalm want er zijn oplossingen voor je probleem. Aangezien deze omstandigheid niet nieuw is hebben de meeste mensen tegenwoordig al het juiste antwoord gevonden en dit is het gebruik van een online backup.

 

 

Anatra online backup, simpel en eenvoudigDe Anatra All-In-One Backup pakket met onbeperkte opslagruimte is een oplossing, waarin je kunt kiezen welke mappen je wilt back-uppen en Anatra Backup zal je bestanden veilig en versleuteld uploaden naar de cloud en de inhoud van deze mappen beschermen. Er wordt veilig online een gespiegelde kopie van je bestanden bewaard zodat je ze kunt ophalen op elk gewenst moment als ze verloren of beschadigd raken. Je hoeft je geen zorgen te maken over de hoeveelheid back-up ruimte of bestandsgrootte. Van iedere bestand worden tot 5 versies bewaard van de geüploade bestanden. Dus als je per ongeluk een wijziging hebt aangebracht bij een bepaalde bestand, dan kun je eenvoudig naar een vorige versie herstellen. Je kunt Anatra All-In-One Backup gebruiken voor meerdere computers thuis of op het kantoor. Voor iedere computer wordt een aparte backupset gemaakt. 

Backup van je Smartphone
Met de gratis en handige app kun je ook backup maken van je data op je smartphone. Je kunt zelfs backup maken van de SMS, MMS berichten en je contacten! Handig toch?!

NAS of netwerkmappen
Naast de lokale bestanden kun je ook backup maken van de bestanden op je NAS of netwerkmappen.

Sync map
De Sync map is voor waar je ook bent, de flexibele en innovatieve opslag waarmee je overal toegang tot je bestanden hebt en dezelfde bestanden op al je PC’s, smartphones of tablets kunt zien. Het is een opslagruimte op onze servers die kan worden gebruikt om bestanden over meerdere locaties gesynchroniseerd te houden.

Delen
Wil je een foto of document bestand delen met een vriend of collega? Ook dat is mogelijk! Deel eenvoudig bestanden zoals foto's met vrienden of collega's.

 

Gemak Anatra Backup

 

Gemak
Het enige wat je hoeft te doen is de desktop software installeren en mappen selecteren waarvan backup moeten worden gemaakt. De desktop software doet de rest! Backup gebeurt automatisch op de achtergrond terwijl je bezig bent met je computer. De geselecteerde mappen kunnen worden geraadpleegd via de persoonlijke online web portal. Je kunt zelfs muziek of video bestanden via de app afspelen. De bestanden kun je ook raadplegen via onze Android en iOS app. Ook via de app kun je muziek of video bestanden afspelen.

Als je de kennis hierover al hebt maar je afvraagt welke specifieke onderneming de beste online backup-diensten voor je kan verzorgen, dan is er geen noodzaak om verder te kijken want Anatra is hier met precies wat je nodig hebt.

 

Bestel Anatra Backup voor slechts € 7,50 per maand.                 

 

 

Hoe werkt het

Software downloaden

Op uw Anatra online account kunt u Anatra desktop software downloaden.

Software installeren

Installeer Anatra desktop software en selecteer de mappen waarvan backup gemaakt moeten worden.

Klaar!

Backup gebeurt automatisch op de achtergrond.

 

TOP