Verbeter uw e-commerce website

Een sterk versleuteld SSL-certificaat stelt u in staat om online veilig betalingen in ontvangst te nemen zonder tussenkomst van een derde partij, waardoor uw kosten verminderd worden en de betalingsopties voor de klanten worden verhoogd. Studies tonen aan dat consumenten meestal online kassa's verlaten als de site hun niet veilig lijkt.

Bescherm de gegevens van de bezoekers

Als u aan bezoekers persoonlijke gegevens vraagt, kunt u deze direct beveiligen met een SSL-certificaat omdat de gegevens worden gecodeerd om te voorkomen dat andere partijen toegang hiertoe krijgen.

Sla vertrouwelijke informatie veilig op

Ook als u gegevens opslaat in plaats van dat te verzoeken, voorkomt een SSL-certificaat dat gegevens worden onderschept wanneer deze wordt gebruikt door geautoriseerde gebruikers. Als uw site een login vereist voor beschermde informatie, beveilig het dan met de SSL-technologie.

Profiteer van een wereldklasse versleuteling

GlobalSign is een van de meest vertrouwde namen in deze industrie en haar SSL-certificaat voor uw website toont duidelijk erkende autoriteit en veiligheid. Door het selecteren van een standaard of een uitgebreid SSL-certificaat garandeert GlobalSign dat de bescherming en de reputatie van uw website wordt geassocieerd met een groep van wereldwijd gerenommeerde beveiligingsexperts.

Wat zijn SSL-certificaten?

SSL staat voor Secure Sockets Layer en is de wereldstandaard beveiligingstechnologie voor het maken van een gecodeerde verbinding tussen een server en een browser. Websites met de SSL-certificaten garanderen vertrouwen en krijgen het respect van de bezoekers, omdat de SSL-technologie strenge veiligheidscontroles garandeert om zijn om persoonlijke informatie te beschermen.
Als eigenaar van een website, bent u veilig in de wetenschap dat de SSL-beveiligde verbinding zowel u als uw bezoekers ten goede zal komen door te zorgen dat belangrijke informatie verborgen wordt gehouden. Het hebben van een SSL-certificaat toont uw bezoekers dat u een betrouwbare online aanwezigheid heeft en het verhoogt de omzet.
Het kopen van een SSL-certificaat maakt het https:// voorvoegsel voor uw website mogelijk en activeert het universeel erkende gele hangslot dat weergegeven wordt in browsers om de beveiliging aan te geven.
Onze Uitgebreide Verificatie SSL-certificaat schakelt de premium groene balk domeinverificatie in. Bezoekers kunnen dan op een willekeurige plek in het groene gebied klikken voor meer informatie over uw website, het verstrekken van extra geruststelling en de bevestiging dat uw codering legitiem is.

De belangrijkste kenmerken

• Beschermt uw gevoelige informatie
• Beschermt uw gegevens van de bezoekers
• Het browser-hangslotje
• Van 128-bit naar 256-bit SSL-versleuteling
• Het verhoogt de conversies
• Toont aan dat u een betrouwbare website heeft

 

 

Simpel SSL

Simpele SSL beveiliging ideaal voor kleine bedrijven
AlphaSSL product van GlobalSign
128-bit tot 256-bit SSL encryptie

Anatra Simpel SSL kost slechts € 85 per jaar. 

 

Standaard SSL

Perfect voor bedrijven die op zoek zijn naar een gepersonaliseerde beveiliging voor hun website om hun bezoekers en klanten extra zekerheid te geven.

 

Certificaat wordt uitgegeven door GlobalSign

Domein authenticatie
128-bit tot 256-bit SSL encryptie
GlobalSign® Secure Site Seal
$10,000 garantie

Anatra Standaard SSL kost slechts € 229 per jaar.

 

ExtendedVerification SSL

Maximale veiligheid met de groene adresbalk en een garantie van $250,000

Certificaat wordt uitgegeven door GlobalSign
Groene adresbalk in de browsers
Domein, bedrijf en uitgebreide check
128-bit tot 256-bit SSL encryptie
GlobalSign® Secure Site Seal
$250,000 garantie

Anatra ExtendedVerification SSL kost slechts € 369 per jaar.

 

TOP